lunes, 2 de junio de 2008

Ensenyança

Aixó és una escola? M'es aviat és un lloc on els brivalls poden agafar tota mena de malalties. Aquestes parets estan plenes d'humtat de fa temps, aquest verdet no es fa en dos dies.

No és que si hagi pixat un gos ni tant sols una persona, és l'edifici on portem els nostres fills que fa pena de vuere.


Creieu que és manera de tenir una escola? Ja sabem que l'ensenyança és dins, peró si els brivalls de la Capalleta o cualsevol volen anar a escola per aquí pot pendre mal. Jo crec que els inspectors no han vist mai aixó i si ho han vist un copet a l'esquena i au.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Es pitjor que un corral aixó, els hi sortiran fongs als peus, més valdria que fecin les coses ben fetes i no per interessos, és vergonyos, jo prefereixo portar-los a un corral de porcs que estan més ben atessos. Komik.

Anónimo dijo...

Seamos mas precisos a la hora de criticar, llenamos los cometarios de desagravios personales pero nos olvidamos de lo importante.
Lo mas ridículo es que la Generalitat dicte leyes que prohibe rellenar de escombros la vía pública y la constructora por la generalitat que ejecutó el proyecto, llenó de escombros al callejón lateral que dan las cocinas.

Lo mas irresponsable,
las calderas de calefacción estan junto a la cocina y a continuación el comedor para los niños.

Lo mas inaudito, el transformador de alta se halla empotrado en la misma escuela en el ala de párbulos, cuando todas las organizaciones ecologistas por ejemplo GEA han publicado informes de lo nocivo que pueden llegar a ser las emisiones electromagnéticas para la propia vida.