viernes, 16 de octubre de 2009

A Montbrió foradats

Entenc que tots els pobles del voltant tenen un mot, i a nosaltres ens diuen foradats. Serà perquè tenim els carrer amb més forats de la provincia.
Com podeu veure, hi ha carrers, aquí un exemple que sembla que i tinguin que sembrar patates, o sembla un camp de concentració. Aquest és un dels que dona més propaganda al poble per la gent que entra i surt del Termes a peu.
Està fet un fàstic i l'únic que es limiten és a parxeijar erroneament els forats. A veure si d'una vegada, arreglent bé els carrers per poder passar (ja que en alguns llocs no hi ha voreres prou amples) sense ensopegar ni girar-se els peus cuant camines, ja no dic res amb els vehicles.
Que fant amb els nostres impostos?

4 comentarios:

Anónimo dijo...

llibertat d'expresió, però te picaran al clatell

Anónimo dijo...

Estig d`acord que alguns carrers estant bastant malament,he vist que al cami de Vilanova esta arreglat dels forats que deu nidor que ni via que semblavant bunquers,pero he vist una cosa curiosa en aquest poble que si tens las persianas brutes i no pots netajar,treballadors del ajuntament natejant las persianas,deu ser un extra,perque els carrers lo que es diu nets,dons no (perdo pel meu catala,no es molt bo)

gerard dijo...

Això és dels veins de davant que es pixen desde la finestra i fan clot

tocalsbe dijo...

llibertat d'expresió, a qui li picaran al clatell? i qui? tu? si ja no ets prou persona com per deixar la teva firma, no ets ningú.