lunes, 19 de octubre de 2009

Voreres de l'avinguda de Sant Jordi


Aquestes són les famoses voreres que tant reclama l'estimat lector.

Com podeu veure per portar la canalla a la guarderia, o per anar al polígon és tota una odisea.
Podrien arreglar algo millor l'imatge de l'entrada del poble.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

L'estimat lector reclama aquestes voreres, pero principalment les voreres de l'acera de devant dels Mobles Francesh, que pasa que fa por fer fotografies d'aquestes voreres. I qui collons les ha de fer i pagar.

Mans netes, germans petits i grans

ER€
ER€

tocalsbe dijo...

No hi ha pas cap por de cap mena en fer fotografies, a més que no sóc un gregari seu senyor lector. Estem amb una democràcia que cualsevol persona pot fer esment i quexar-se de cualsevol cosa. Pel que fa al comentari de les famoses voreres, és de suposar que les té que fer l'ajuntament (al meu entendre) i pel que fa pagar-les crec que el poble, ara que jo no crec que mi passegi gaire, només mi passaeijaran el dia que tingui que passar pel devant per anar a la casa gran.

Anónimo dijo...

(Pel que fa al comentari de les famoses voreres, és de suposar que les té que fer l'ajuntament (al meu entendre) i pel que fa pagar-les crec que el poble".)
Seria més acertat que l' informació que donessis fos més exacte ya que crec yo, que de pagar-les el poble de Montbrió, una "botifarra de pagés", no serà que el que ha de pagar és el propietari de la façana de les aceres.
"Ojo que no estamos tan mal, ni somos tontos."

Mans netes, germans petits i grans

ER€
ER€