viernes, 2 de octubre de 2009

Petits dimoniets

Que tremendots que són aquesta jovenalla, ja veieu, van amb volquers i sprais fent grafitis, on arribarem. És el civisme del poble de Montbrió, que per sort o per desgràcia aixó ho paguem tots de les nostres butxaques. Com tenen que pujar la canalla veient aixó? Dons és el normal d'alguns ineptes que es dediquen a fer moltbé el mobiliari urbà.
Mans netes, aquí te les embrutaràs, vigila.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hi estic totalment d'acord company!!! Saps que passa... que aquesta canalla no va jugar quan els hi tocava, mentres que jugaven a fumar porrus!! Quan més grans més petits!!!

Unknown dijo...

Macagun la puta mare que els va parir!! Ja es podrien pintar els ous i els ulls amb la pintura aqueta i així no la poguéssin veure!
Que està tot lo poble ple de merda pels guarros aquests dels porros!

Fills de puta!!

Sóc lo Ricard.

Anónimo dijo...

Els dimoniets,jo diria que els pares tenen tota la culpa,si els dimoniets estan a casa a una hora normal,aixo no passaria,pero els veus a las 5h.i a las 6h.de la matinada tocant els cullons als veins,tota la culpa els pares que diuen els meus fills aixo no ho fan.dons SI Srs,aixo i molt mes

Anónimo dijo...

¡hola!
Estig totalment d´acord que aixo no pot ser que el jovent de Montbrió sol pensa en drogarsa i fer mal i entre ells hi ha fills de que volen ser politics,pero si no sabeu manar a casa vostre com voleu manar al poble.
Au dons,un bon chapo i a treura herbas del tros que hi ha molta